Кринер (KRINNER) се превърна в търговска марка с изключителен успех, високо качество и футуристична технология. Собственият им научно-технически отдел за разработки и развитие непрекъснато се разширява, за да подсигури непрекъснати доставки от нововъведения. Приблизително 60 (шестдесет) регистрирани патента са едно наистина добро доказателство за развитието на новаторския дух в тази разрастваща се компания. Винтовете за закрепване към земна основа (Ground Screws) се поставят посредством използването на редица различни спомагателни средства и машини за съединяване (затягане) с винтове. Този нов винт в системата на фундаментите е подходящ не само за нормални почви/естествен терен, но също така и за гъсти, а дори и смолисти повърхности. Приложенията са безбройни - от стабилно закрепване на градински чадъри, изложени на ветрове сушилни и огради до навеси за коли, мотоциклети и др., пилони за знамена и пътни знаци. Надеждно се закрепват и системи от слънчеви панели, рекламни билбордове и дори конструкции на отркито за различни мероприятия и изложения, като монтажа и демонтажа стават много бързо.

 

Системата KRINNER за използване на винтове за закрепване към земна основа е изключително щадяща природата, а освен това е и икономична Винтовете за закрепване към земна основа са подложени на непрекъснато тестване и са одобрени от германските Федерални власти по пътищата и транспорта за издигане на всички видове пътни и указателни знаци. Винтовете за закрепяне на конструкции в земната повърхност се предлагат в разновидности с дължина от 550мм до 3500мм. Тази модерна система за фундаменти/основи ви гарантира фиксиране (закрепване) на конструкции за много кратко време. С помоща на патентованият ексцентър или система от едър пясък (дребен чакъл), може да се закрепи това, което е необходимо в изправено и вертиканло състояние. Конусообразното тяло и и натискането на почвата гарантират повишена стабилност, сигурност и безопасност. Винтовета са стоманени, ковани и галванизирани, чрез потапяне в стопилка, с което се гарантира дългият им живот. Те щадят околната среда, тъй като може да бъдат извадени след години с помоща на свердло или с друга подобна техника, а почвата няма да е увредена.

 
Събития
От началото на 2012 година , бяха реализирани три нови проекта с конструкции и винтови фундаменти за земя Криннер Германия / Чехия и България / с капацитет 5,5 MW - проекти „Ръжево Конаре“ , „Момино село‘ ,“ Белозем“ регион Пловдив , като времето за изграждане на конструкциите бе под 2 /два / месеца . Технологията с винтови фундаменти е най-вече екологична , бърза и с възможност за демонтиране без каквито и да е вредни последсвия за природата и земята може да се използва отново веднага след демонтажа .